Aarzel niet maar neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te plannen voor een vrijblijvend eerste consult. Wij proberen de afspraak in te plannen op het door u gewenste dagdeel en tijdstip. U wordt op het geplande tijdstip ontvangen door onze plastisch chirurg en de ontvangstruimte biedt de gewenste privacy.

Uw afspraak vindt plaats in onze kliniek gelegen aan de Velperweg 8 in Arnhem (villa voorzorg).  Er is gratis parkeergelegenheid voor naast en achter het gebouw. Het pand is gelegen op 2 minuten loopafstand van station Velperpoort in Arnhem.

Onze plastisch chirurgen hechten er veel waarde aan om uw wensen en verwachtingen goed in beeld te krijgen. De gewenste behandeling wordt met u besproken en hier nemen zij ruim de tijd voor. Vervolgens krijgt van ons, kort na uw bezoek, een offerte toegestuurd met de volledig te voorziene kosten. Deze persoonlijke offerte is 60 dagen geldig zodat u rustig kunt nadenken over uw beslissing. Wanneer u besluit de behandeling uit te laten voeren wordt het bedrag van € 55,-  (eerste consult) gecrediteerd op uw nota.

Bel voor afspraak

026-3795849