Botox

Fronsrimpels,de kraaiepootjes en de voorhoofdrimpels ontstaan bij iedereen in de loop der jaren. Met botox kunnen deze gladder en minder opvallend worden.

Botulinetoxine A (Botox) is een natuurlijk gif, een neurotoxine, dat gemaakt wordt door een bacterie en blokkeert de zenuwfunctie. Het werkt als een soort spierontspanner. Er zijn meerdere fabrikanten die Botuline A Toxine produceren. Dit gebeurt onder de merknamen Botox® en Dysport® . Beide producten zijn vrijwel gelijk. Onze plastisch chirurgen werken zowel met Dysport als met Botox.

De plastisch chirurg gebruikt een dunne naald om zeer kleine hoeveelheden van de Dysport (Botox) in de specifieke spieren te spuiten. Door zorgvuldig de spieren voor de behandeling te kiezen worden alleen de rimpel producerende spieren verzwakt en blijven uw natuurlijke gelaatsuitdrukkingen zoveel mogelijk behouden.

Het volledige resultaat is pas na ongeveer twee weken zichtbaar. Dit resultaat is echter niet permanent. Vanaf het moment dat de Botox zijn werking toont duurt het ongeveer 3-6 maanden voordat de behandelde spieren weer gaan functioneren. Om het resultaat te behouden dient de behandeling meestal na vier maanden herhaald te worden.

Botoxbehandeling 1 zone  € 200,-

Botoxbehandeling 2 zone’s € 250,-

U krijgt een persoonlijke offerte met de totale kosten toegezonden aansluitend aan het eerste consult (intakegesprek).