De plastische kliniek

 

Wie zijn wij?

Wij zijn als plastisch chirurgen geaccrediteerd en toegelaten lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie NVPC. Deze beroepsvereniging staat voor kwaliteit en veiligheid. De Plastische Kliniek is in 2006 opgericht door het huidige, ervaren team. Op  Zorgkaart Nederland waarderen patiënten onze behandeling en de nazorg met een 9+.
Uw zorg is onze zorg en hierbij is de kwaliteit en uw veiligheid leidend. Het eerste consult, de operatie, het hechten en de nazorg wordt door ons persoonlijk verzorgd. U krijgt dus geen assistent die de operatie verricht of de hechtingen aanbrengt. De plastisch chirurg is en blijft uw behandelaar vanaf het eerste consult tot en met de laatste controle. Opereren is specialistisch werk en dit dragen wij nooit over aan minder gekwalificeerde medewerkers. Wij bieden de  privacy van een privékliniek bij uw eerste bezoek.  De optimale veiligheid van het ziekenhuis tijdens en na uw behandeling om het risico op complicaties tot een minimum te beperken.

Onze doelstelling

Wij zijn gevestigd in Arnhem en naast de esthetische chirurgie heeft de post-bariatrische chirurgie onze bijzondere aandacht. Een contourherstellende of post-bariatrische operatie zou onderdeel moeten uitmaken van de behandeling van morbide obesitas. Helaas is dit nog niet het geval en willen wij de drempel laag maken voor mensen, die na forse gewichtsafname, hun lichaam weer in de juiste vorm willen krijgen. Een overschot aan huid kan een beperking geven in het vrijelijk bewegen en daarmee sommige sporten moeilijk of onmogelijk maken. Dit is uitermate teleurstellend wanneer je veel gewicht ben kwijtgeraakt en overtollige huid in de weg gaat zitten. In veel gevallen wordt deze operatie niet of slechts deels vergoed door de zorgverzekeraar.

Veiligheid

We hebben de bewuste keuze gemaakt om onze behandelingen in een geaccrediteerd ziekenhuis uit te voeren. Dit betekent een veilige omgeving waar 24-uur zorg kan worden gegarandeerd. Door te opereren in een ziekenhuis met deskundig opgeleid personeel willen wij het risico op complicaties te verminderen. Optimale kwaliteit en veiligheid waarbij het assisterend personeel, maar ook de ruimtes, voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. U krijgt uitgebreid informatie over de behandeling en met welke zaken u rekening moet houden na de behandeling. Deze informatie is belangrijk om het beste resultaat te kunnen bereiken. Wij bieden u de best mogelijke zorg. Dit mag u van ons verwachten van onze plastisch chirurgen.

Verwachting

Tijdens de eerste afspraak maakt u kennis met de plastisch chirurg, die uw wensen en verwachtingen inventariseert. U betaalt € 55,- voor dit consult. Het consult zal plaats vinden op onze locatie aan de Velperweg 8 te Arnhem. Deze locatie biedt u volledige privacy. De plastisch chirurg zal de gewenste behandeling met u bespreken. Hij geeft uitleg over de operatie, nazorg en bespreekt met u de mogelijke risico’s die zich kunnen voordoen. Hij vertelt wat u mag verwachten van de ingreep. Daarnaast bespreekt hij met u het te verwachten resultaat. Wij vinden het belangrijk dat u nadenkt over uw beslissing. U krijgt van ons een offerte op maat toegezonden, waarin de totale kosten zijn opgenomen. Wanneer u besluit de besproken behandeling te laten uitvoeren wordt het eerste consult gecrediteerd op het totaalbedrag. Onze prijzen zijn transparant en wij stunten niet met gedeeltelijke prijzen of vanaf prijzen. Wij werken niet met misleidende aanbiedingen. De prijs van uw offerte is leidend: een duidelijk overzicht waarin alle te voorziene kosten verwerkt zijn. Onze offerte heeft een geldigheidsduur van 60 dagen. Het is aan te bevelen om bij uw ziektekostenverzekering op voorhand na te gaan of u voor een gedeeltelijke of volledige vergoeding in aanmerking komt. In dat geval kan het tarief voor de eerste afspraak niet gecrediteerd worden.

 

Mogen wij uw verwachtingen waar maken? Aarzel niet en bel ons om een afspraak te maken voor een vrijblijvend eerste consult. We helpen u graag.

026-3795849